UPOZORNĚNÍ

Na všechny fotografie zde uveřejněné se vztahují autorská práva a jsou mým vlasnictvím, pokud není uvedeno jinak, a jsou určené pouze k prohlížení. Jiné použití je možné pouze písemným souhlasem autora. Děkuji.

sobota 30. května 2009

Mlha

Déšť přes den, odpoledne trochu slunko, v podvečer se oteplilo a je tady... MLHA, potěšení nejednoho fotografa. No a pokud to zkombinuji s novým stativem, je jasné, že jsem v podvečer (tedy vlastně už skoro v noci, tohle je foceno kolem 21) popadla foťák, stativ a pelášila na hranu udolíčka, už z podzimu vím, že mlhy jsou tam krásné. Fotek mám povícero s různým nastavením, ale jako obvykle je ta první nejlepší. Je sice trochu pohybově neostrá (kde byla dálková spoušť, he? no jasně, doma), ale barevně nejvěrnější. Při úpravách těch ostatních jsem se dostávala do příliš velkého šumu, tak jsem si řekla, že trocha pohybové neostrosti nevadí :)

model: Canon EOS 450D; objektiv: Canon 18-55 EF-S 3,5-5,6 IS; clona: 18; doba expozice 13; blesk: ne; ohnisková vzdálenost: 55 mm; ISO: 400; program expozice: manual; vyrovnání bílé: automatické

6 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

tak tahle je moc nádhernááá

Anonymní řekl(a)...

tak tahle je moc nádhernááá

Petra Jandová řekl(a)...

Jojo, taky se mi líbí.

Katka s Nancy řekl(a)...

Krasna fotka!

Jill řekl(a)...

ta fotka v mlze se mi fakt móc líbí

Jeje řekl(a)...

Tak ta ma kouzlo!!!