UPOZORNĚNÍ

Na všechny fotografie zde uveřejněné se vztahují autorská práva a jsou mým vlasnictvím, pokud není uvedeno jinak, a jsou určené pouze k prohlížení. Jiné použití je možné pouze písemným souhlasem autora. Děkuji.

pondělí 25. května 2009

Peklo

Dovolená! Dovolená je od slovo dovolit/dovolovat, a proto jsem si dovolila sbalit obě děti a babičku a vyrazili jsme na plavací dovolenou do Pekla :)
Kousíček na Josefovým Dolem v Jizerských horách je hotel Peklo, dá se najít velmi snadno, pokud ovšem koukáte tím správným směrem a nepřehlídnete ukazatele... někdy občas stojí za to se kouknout do propozic před tím, než vyrazíte... to byl na úvod takový pěkný kufřík, ale jinak to pak už bylo v pohodě.
Babička (ač vodu nerada v jakékoliv jiné podobě než ve sklenici) do vody se starším vlezla a dokonce dobrovolně :) Oba dva kluci se krásně rozplavali, zařádili, spali po obědě (opět oba dva)... tolik pohody jsem přesně potřebovala.
Plavací fotku nemám ani jednu, buď jsem byla ve vodě s mladším, nebo jsem byla v sauně (taky s mladším), tak snad dodají nějaké fotky plavací tety.

Samuel hází šišky na babičku
model: Canon EOS 450D; objektiv: Canon 70-200/2,8 L USM; clona: 2,8; doba expozice 1/250; blesk: ne; ohnisková vzdálenost: 90 mm; ISO: 200; program expozice: manual; AF mode: one shot; vyrovnání bílé: automatické

Stará stezka
model: Canon EOS 450D; objektiv: Sigma 105 DG MACRO 2,8f; clona: 4,5; doba expozice 1/125; blesk: ne; ohnisková vzdálenost: 105 mm; ISO: 200; program expozice: manual; AF mode: one shot; vyrovnání bílé: automatické

Rozhledna u Pekla
model: Canon EOS 450D; objektiv: Canon 70-200/2,8 L USM; clona: 20; doba expozice 1/60; blesk: ne; ohnisková vzdálenost: 70 mm; ISO: 400; program expozice: manual; AF mode: one shot; vyrovnání bílé: automatické

1 komentář:

dobrotova řekl(a)...

Malej v lese je úžasnej. Moc povedená fotka, skoro 3D :-)