UPOZORNĚNÍ

Na všechny fotografie zde uveřejněné se vztahují autorská práva a jsou mým vlasnictvím, pokud není uvedeno jinak, a jsou určené pouze k prohlížení. Jiné použití je možné pouze písemným souhlasem autora. Děkuji.

pondělí 13. října 2008

Den 167

model: Canon EOS 450D; objektiv: Canon EF 50/1,8; clona: 1,8; doba expozice 1/400; blesk: ne; ohnisková vzdálenost: 50 mm; ISO: 100; program expozice: aperture priority; vyrovnání bílé: automatické

...tak mi to nedalo a do parku s krásným zlatým listím jsem se vrátila :) vzala jsem si portrétní objektiv, obě děti, psa a kočár ;) Doufala jsem, že sluníčko nám zasvítí... ale bohužel se to nestalo. Nicméně to nazlátné listí odráželo i přes zamračené počasí hezké světlo a dítě překvapivě alespoň trochu spolupracovalo, tak jsem udělala asi 80 fotek (než se ukázalo, že listí je lehce mokré a dítě je mokré již těžce). Myslím, že se mi podařilo ulovit pár opravdu krásných fotek, ale to je také tím, že dítě je krasavec a foťák s portrétní 50tkou fotí úplně sám ;)

Již jsem to tady zmiňovala, ale myslím si, že jsem našla "to svoje" - jsou to portréty. Nejsem v nich nedostižná, dokonalá a jedinečná, ale neuvěřitelně mě baví lovit děti/lidi venku v přírodě, zachycovat výraz jejich tváře, jejich postoje... a doufám, že to je jen předstupeň k tomu, abych se odhodlala fotit i aranžované a ateliérové fotky :)

2 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

super fotka jak ty to děláš??opravdu krásné jako ty předchozí nádhera

Lucie řekl(a)...

Moc děkuji :)