UPOZORNĚNÍ

Na všechny fotografie zde uveřejněné se vztahují autorská práva a jsou mým vlasnictvím, pokud není uvedeno jinak, a jsou určené pouze k prohlížení. Jiné použití je možné pouze písemným souhlasem autora. Děkuji.

pátek 29. října 2010

Dinopark Plzeň

Volný pátek! Školka není, děti doma a rvoucí se, je tedy čas na výlet... v zoo jsme sice byli včera, ale proč si to nezpestřit a nezajet do zoo taky někam jinam a ještě s takovou atrakcí. A tak jsme vyrazili do Plzně.

Na místě jsme sice zjistili, že neberou karty, čímž se naše finance dost ztenčily, nu což, něco jsme s sebou měli a hlady jsme také nebyli.

Takže to máme jedny dinosaury v počtu asi 10 kusů, žádné jídlo u dinosaurů (měli pouze bagety...), dva potrhlé malé dinosaury a dvě sady mrňavých dinosaurů v dinoshopu, dvě lehce zpruzelé hladové děti... nu což, vyrazili jsme do zoo, kde jsme hodlali napravit bilanci, to se tedy bohužel nepodařilo. Dvě stále lehce zpruzelé děti, dva párky v rohlíku (jsem opravdu zhýčkaná pražskou zoo, bramborová kaše a kuřecí paličky nebo steak jsme fakt nenašli), jedni krmící se tučňáci, dravci, dvě žirafy, jeden nosorožec, smažený sýr a hranolky, párek v rohlíku, nádherný spící sněžný levhart s mládětem a kopec... absolutně šílený kopec zpět k dinosaurům... nakonec to celé trvalo asi tak 3 hodiny + cesta tam a zpět. A děti samozřejmě spali pouze cestou na dinosaury, cestou domů byli oba až moc živí :)

Tyranosaurus Rex
Matteo a Maiasaura

Samuel a Maiasaura

Žádné komentáře: