UPOZORNĚNÍ

Na všechny fotografie zde uveřejněné se vztahují autorská práva a jsou mým vlasnictvím, pokud není uvedeno jinak, a jsou určené pouze k prohlížení. Jiné použití je možné pouze písemným souhlasem autora. Děkuji.

čtvrtek 15. ledna 2009

Noční město

model: Canon EOS 450D; objektiv: Canon EF 18-55/3,5-5,6; clona: 5; doba expozice 1/2; blesk: ne; ohnisková vzdálenost: 46 mm; ISO: 200; program expozice: manual; vyrovnání bílé: automatické

model: Canon EOS 450D; objektiv: Canon EF 18-55/3,5-5,6; clona: 4,5; doba expozice 4; blesk: ne; ohnisková vzdálenost: 35 mm; ISO: 200; program expozice: manual; vyrovnání bílé: automatické

Konečně jsem se dostala taky k vyfocení nočního města... Fotka je z prosince, kdy jsem se hecla a vyrazila s dětmi na poštu (což je v naší stověžaté matičce super vycházka o délce cca 3 km tam a 3 km zpátky)... a protože nejsem žádné ořezávátko, nabalila jsem děti do vozíčku za kolo a vyrazila jsem (bez kola, po svých)... přiznám se, že už cestou tam jsem toho měla plné kecky ;) je to docela dost do kopce a tlačila jsem skoro 40 kilo... ale nakonec jsem se odměnila hezkou procházkou, spícími dětmi a mostem nad silnicí, odkud mám tyto záběry.
Byla jsem bez stativu, takže je to focené položené na zábradlí, což je vidět, trochu je to rozkomíhané. Ale i tak jsem docela spokojená.

2 komentáře:

Lucka73 řekl(a)...

Ta první je úžasná - "jiná", zvláštní, skvělá, tajemná...

Dadouch řekl(a)...

Mně se líbí moc ta druhá ;o)