UPOZORNĚNÍ

Na všechny fotografie zde uveřejněné se vztahují autorská práva a jsou mým vlasnictvím, pokud není uvedeno jinak, a jsou určené pouze k prohlížení. Jiné použití je možné pouze písemným souhlasem autora. Děkuji.

sobota 31. ledna 2009

...na dobu neurčitou...

Nee, nejedná se o pracovní poměr :D ale o něco méně prozaičtějšího, ale o to milejšího... můj muž se prostě nezdá, doma probíráme můj "wish list" co se týče focení a mezi jinými je tam blesk... a druhý den se mi doma objevilo toto s tím, že jej v práci vlastně nepotřebuje, protože teď stejně fotí jen produkty ve stanu a mají světla :) takže si jej můžu nechat doma na dobu neurčitou a vrátit pouze v případě, že se pojedou fotit hlavy do terénu :D

No a toto je první fotka s bleskem... ještě si vůbec nerozumíme, přeci jen na to jdu metodou pokus/omyl... a taky mi toto dítě neustále zdrhá a starší zdrhá taky, ale rychleji ;) toho chytit je umění :D vím, je to přesvícené, zaostřeno je někam na rameno a ještě je to nějaké barevně vyblité (ehm, pardon, nemůžu přijít na slušné slovo)... ale líbí se mi ;) však jsem ji fotila také já, no ne? Ještě, aby se mi nelíbila ;)

3 komentáře:

Lucka73 řekl(a)...

Fotku už jsme chválila, blesk zááávidííííím!! Já ho mám teď čerstvě objednanej - tak jsem na to zvědavá... (i když "jen 430-tku ;))

Tak, ať dobře slouží!!

Dadouch řekl(a)...

Teeeda, k blesku moc gratuluji a portrét je parádní

Věra Turoňová řekl(a)...

k blesku můžu napsat jen toto : taky chcůůů :)