UPOZORNĚNÍ

Na všechny fotografie zde uveřejněné se vztahují autorská práva a jsou mým vlasnictvím, pokud není uvedeno jinak, a jsou určené pouze k prohlížení. Jiné použití je možné pouze písemným souhlasem autora. Děkuji.

úterý 13. května 2008

V ZOO




Dneska jsme byli skoro celý den v zoo a bylo to výborné - krásné počasí a po ruce pomocníka (tchýni), takže se obě děti daly zvládnout levou zadní :D Ulovila jsem pár foteček, ale nejsem spokojená, neumím si úplně ideálně nastavit foťák, takže mám spoustu fotek nevyvážených, víc přeexponovaných, spoustu vypadaných a celkově se mi to dneska moc nevyvedlo :( A ještě mám ke všemu jen 512 MB kartu a fotím na raw, takže mi to hodí tak 50 fotek a to je málo... budu muset objednat alespoň 4GB kartu a pak bude větší výběr :)

1 komentář:

milu řekl(a)...

Ani já nejsem se svými fotkami ze ZOO tak úplně spokojená. Nastavení foťáku jsem měla na prvních 50 fotek úplně špatný, takže nebyla použitelná bez úpravy skoro ani jedna a pak mi pro změnu došla baterka. Ovšem medvědi se vydařili i mně :-) a sloni taky. Ta velká zvířata se fotí nějak líp....